Geel-coach Schipper trekt harde conclusie: "Zij staan verder dan ons"

Geel-coach Schipper trekt harde conclusie:
Vrijdag 02 februari 2024 - 17:30   I   door Redactie

Verbroedering Geel ontvangt zaterdag (20u) de beloften van Beerschot. Yannis Van Parys (adductoren) ontbreekt. Seppe Maesen (voet) is opnieuw beschikbaar.

De Zotten verloren vorig weekend met 3-0 op het veld van leider Eendracht Termien. "We hebben zondag een opdoffer gehad", blikt trainer Tom Schipper terug. "Iedereen beseft dat Termien een betere ploeg is en op dit moment verder staat dan Geel. We moeten verder werken en uit die wedstrijd leren. De jongens hebben deze week goed getraind en we moeten tegen Beerschot B ook dat stapje extra zetten dat zondag ontbrak."

Profclub

Van de leider Termien vorig weekend naar de beloften van Beerschot nu zaterdag is een groot verschil. "En toch vind ik dit ook een van de moeilijkste wedstrijden", zegt Schipper. "Die spelers hebben talent, voetballend vermogen en jeugdig enthousiasme. Ze zijn moelijk om tegen te spelen. Ze voetballen niet voor niets bij een profclub. We mogen hen zeker niet onderschatten. We zullen er onze voet moeten naast zetten. Het beste Geel zal op het veld moeten staan om punten te pakken." (DJ)

De kern: Belkouch, Convents, D'Hondt, Galaye, Haid El Assiri, Hoebregs, Joosten, Kayahan, Kreydt, Lauryssen, Maesen, Ndiaye, Quintiens, Robin, Walen De Keyser, Wang, Wijns.

Poll: Wie wint?

TAGS  I  Verbroedering Geel  I  Tom Schipper

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024