Alexander Blessin onthult bizarre ambities: "Dat is mijn ultieme droom!"

Alexander Blessin onthult bizarre ambities:
Donderdag 15 februari 2024 - 11:00   I   door Redactie

Vanavond staat de tussenronde van de Conference League op het programma, waar Union SG het zal opnemen tegen het Duitse Eintracht Frankfurt.

Na een korte passage in de Europa League, zal Union straks in actie komen in de Conference League. Alexander Blessin heeft in een recent interview zijn ambities geuit, maar blijft ook realistisch.

Zo beseft hij dat er nog een lange weg te gaan is naar succes. ''Natuurlijk zou ik graag de Conference League willen winnen, maar het is geen Kerstmis'', vertelde Blessin aan DH Les Sports.

De coach geeft er de voorkeur aan om stap voor stap te denken. ''Ik ben geen coach die al aan de finale denkt terwijl we nog niet eens gekwalificeerd zijn voor de achtste finales'', zei de trainer van Union.

Hoewel de wens om te winnen aanwezig is bij de trainer en de selectie, blijven ze bescheiden. ''De spelers zeggen vaak dat ze een titel willen winnen, dat willen we allemaal. Maar het heeft geen zin om daar nu over te praten'', aldus Blessin.

Het blijft afwachten of Union, vanavond tegen Frankfurt, een positief resultaat kan behalen. Echter, in het verleden heeft de club al laten zien dat ze in staat zijn om iets neer te zetten tegen grote ploegen.

Poll: Wint Union vanavond tegen Frankfurt?

TAGS  I  Union  I  Alexander Blessin

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024