Grote veranderingen bij Geel: Ook deze aanvaller verlaat de club

Grote veranderingen bij Geel: Ook deze aanvaller verlaat de club
Maandag 11 maart 2024 - 17:00   I   door Redactie

Geel kent niet het seizoen dat het gehoopt had. De club doet nog wel mee voor een eindrondeticket, maar de resultaten zijn erg wisselvallig.

Het Geelse bestuur wil hogerop met de club en het is nu al duidelijk dat er flink zal ingegrepen worden. Er werden al vijf transfers voor volgend seizoen aangekondigd en sportief verantwoordelijke Jens Cuypers kondigde aan dat er nog versterkingen mogen verwacht worden.

Ook aan uitgaande zijde is er heel wat beweging. Van Yannis Van Parijs, Zakaria Haid El-Assiri en Dante Walen De Keyser was al bekend dat ze zullen vertrekken. Daar komt nu nog een grote naam bij.

Jordi Kreydt zal de club ook verlaten. Na twee seizoenen bij Geel vindt hij de tijd rijp om andere horizonten te verkennen. Kreydt werd in zijn periode bij de Kempense club flink afgeremd door een blessure.

Desondanks kon Kreydt mooie cijfers voorleggen. In 54 wedstrijden voor Verbroedering trof de aanvaller 20 keer raak.

In de marge raakte ook bekend dat Beau N'Diaye vertrekt. De verdediger trekt naar reeksgenoot KFC Nijlen. N'Diaye was nog maar aan zijn eerste seizoen bezig bij Geel.

Hij stapte tijdens het seizoen even op omdat hij niet tevreden was over de keuze van toenmalig trainer Peter Schrauwen om hem uit de selectie te laten. Nadien keerde N'Diaye nog terug.

Poll: Een groot verlies voor Geel?

TAGS  I  Verbroedering Geel  I  Jordi Kreydt

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024