Tedesco grijpt mogelijk in: Enorme verrassing in doel bij Rode Duivels op EK?

Tedesco grijpt mogelijk in: Enorme verrassing in doel bij Rode Duivels op EK?
Zaterdag 23 maart 2024 - 09:00   I   door Redactie

Domenico Tedesco weet al een hele tijd dat hij niet kan rekenen op Thibaut Courtois. De doelman haakte af voor het EK en is intussen ook weer geblesseerd waardoor zijn seizoen al voorbij is.

De algemene verwachting is/was dat Koen Casteels onder de lat zal staan. Dat is echter nog maar zeer de vraag. Zo staat Matz Sels in doel tegen Ierland, want Casteels is andermaal niet fit.

"Er zijn nog vier oefeninterlands voor het EK begint. Wie weet kan Casteels dinsdag in doel staan tegen Engeland, maar Sels ruikt zijn kans", schrijft Het Nieuwsblad. "Hij droomt ervan zijn concurrent nog voorbij te steken in de hiërarchie en op het EK in de goal te staan."

Er staan immers vraagtekens achter Casteels. "Het duel met Ierland wordt de achtste interland sinds het afhaken van Courtois en voor de vijfde keer zal Matz Sels in doel staan", klinkt het in de krant.

"Koen Casteels verdedigde het doel maar drie keer. Dat wordt toch een themaatje: heel vaak als Casteels naar de nationale ploeg komt, heeft hij een fysiek probleem."

"Soms zijn het kleine pijntjes, dan weer is het een maagontsteking, nu is het zijn schouder waardoor hij niet tegen Ierland kan meedoen…"

"Dat kan pech zijn, maar het label ‘broos’ wordt wel steeds meer op zijn hoofd gekleefd. Hoe hard kun je – fysiek en mentaal – op Casteels rekenen?"

Poll: Wie moet in doel staan op het EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Koen Casteels  I  Matz Sels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024