De Mos: "Op die manier kan Standard Ajax veel pijn doen"

De Mos:
Maandag 06 augustus 2018 - 10:15   I   door Redactie

Aad De Mos gelooft zeker dat Standard een kans maakt tegen Ajax in de derde voorronde van de Champions League. Bovendien zijn de Amsterdammers volgens de Nederlandse analist te pakken op stilstaande fases.

"Standard moet er alles aan doen om winst te halen uit de spelhervattingen in hun voordeel. Ajax is zwak in het verdedigen van vrijschoppen, hoekschoppen en lange inworpen. Daar moet je vol op trainen. Je moet ze dwingen angstig te zijn. Ze hebben een hekel aan fysiek kopwerk. Het zijn 'godenzonen'. Hun haar mag niet in de war zitten. Mpoku heeft een goeie trap om de ballen aan te leveren, Standard kan Ajax op die manier veel pijn doen", voorspelt De Mos.

"Net als twee jaar geleden zal het een dubbeltje op zijn kant zijn", vervolgt hij in Het Laatste Nieuws. "Het voordeel voor Standard is dat ze al drie échte matchen zullen gespeeld hebben en niet tegen de kleintjes. Tegen Club en Gent zijn ze al getest geweest. Ajax is dan wel heel tevreden over het spel en de scores, vijf goals voor en één tegen, maar ze hebben nog niet tegen een échte ploeg gespeeld. Standard is wel al getest geweest."

TAGS  I  Standard  I  Ajax

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024