Gewezen speler van Standard haalt uit naar ex-club

Gewezen speler van Standard haalt uit naar ex-club
Zaterdag 15 oktober 2016 - 14:14   I   door Redactie

Standard is zonder twijfel een bijzondere club. Heel wat spelers trokken de afgelopen jaren de deur van Sclessin achter zich dicht en ook heel wat trainers werden er ontslagen. Bovendien rommelde het er ook al meermaals in de kleed- en bestuurskamer.

Zo heeft een ex-speler van Standard nog eens uitgehaald naar z’n vorige werkgever. Het gaat om Ivan Santini. Hij had een gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik spreek elke week met Milos Kosanovic en weet exact wat er in de kleedkamer speelt”, begint hij zijn verhaal. Toen hij vertrok bij Standard hebben ook heel wat spelers hun ongenoegen geuit over die transfer. “We hadden een hechte groep en we wisten allemaal wat er speelde”, gaat Santini verder.

“Voor aanvang van dit seizoen spraken we in de kleedkamer af dat we wilden knallen, maar we wisten ook dat daarvoor versterking nodig was. Toen vertrok ik plots. Dat zij het voor me opnamen, heeft me deugd gedaan. Ik hoop alleen dat ze erdoor niet in de problemen zijn gekomen. Hebben ze door hun actie zes spelers bij gekregen? Dan is het goed, zeker?” Hoewel de spelers achter Santini stonden, werd hij nooit echt de lieveling van het publiek en het bestuur. “In het voetbal kan niet iedereen van je houden. Dat moet je accepteren. In het begin had ik al niet de volledige steun en eigenlijk heb ik die van het bestuur nooit gehad. Ondanks een moeizame start ging het beter, maar ik kende de situatie van de coach. Ik wist dat zodra hij zou vertrekken, het lastig voor me zou worden. Dus ben ik maar vertrokken.”

TAGS  I  Standard  I   Ivan Santini

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024