Stanciu: "Daarom speel ik nu met het rugnummer 10"

Stanciu:
Zaterdag 08 juli 2017 - 07:12   I   door Redactie

Nicolae Stanciu, de man van 10 miljoen, hoopt dat hij volgend seizoen echt kan doorbreken bij Anderlecht. De Roemeen beseft dat er meer wordt verwacht van hem.

"Laat me dit eerst duidelijk stellen: ik ben niét de man van 10 miljoen. Anderlecht betaalde Steaua Boekarest 7,8 miljoen euro. Dat bedrag kan over de 5 jaar van mijn contract, met de bonussen, wel oplopen tot 9,8 miljoen. Veel geld, dat klopt, maar voor Kums bijvoorbeeld hebben ze toch ook over de 6 miljoen euro neergeteld, niet? Maar ik besef dat het beter moet. En daar ga ik ook alles aan doen", aldus Stanciu in Het Laatste Nieuws.

"Ik wil meer verantwoordelijkheid. Daarom vroeg ik de club ook om het nummer 10. Vorig seizoen droeg Massimo Bruno dat, maar hij had geen moeite om het af te staan. Bij alle clubs waar ik speelde, Vaslui, Steaua Boekarest, zelfs in de nationale ploeg, droeg ik het nummer 10. Ik ben het type speler bij wie het nummer 10 past. Naast meer verantwoordelijkheid, wil ik ook meer scoren. Vorig seizoen had ik 10 goals vooropgesteld, het werden er uiteindelijk 8. Dit seizoen wil ik dat totaal optrekken."

TAGS  I  stanciu  I   anderlecht

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024