Einde van Antwerp FC is nabij: "Hij leidt de club naar de afgrond"

Einde van Antwerp FC is nabij:
Donderdag 17 november 2016 - 12:15   I   door Fabian Morren

Volgens François Colin staat Antwerp er zeer slecht voor. De journalist van Dewitteduivel.com vreest dat het einde van de club stilaan nabij is.

"Het lijkt er steeds meer op dat Patrick Vanoppen en Patrick Decuyper meer gemeen hebben dan hun voornaam. Vanoppen loodste Beerschot naar de afgrond en het valt te vrezen dat Decuyper hetzelfde aan het doen is met Antwerp", aldus Colin. "Wat bezielde Decuyper om John Bico binnen te halen? Wanhoop wellicht. Weer lijkt Antwerp er niet in te slagen de terugkeer naar eerste klasse te realiseren."

"In het geruchtencircuit ging het verhaal dat Bico was aangetrokken om de oudste club van het land financieel te ondersteunen. De verhalen over de financiële situatie van Antwerp zijn alweer niet rooskleurig. Decuyper beweert dat de club er in 25 jaar niet meer zo goed voor stond, maar dat beweerde Vanoppen ook over Beerschot. Hij beschuldigde Het Nieuwsblad van leugens toen uitgebracht werd dat het water tot aan de lippen stond en de club gigantische schulden had bij Duitse investeerders."

"De West-Vlaming verdient dan ook geenszins het voordeel van de twijfel. Er is geen plaats in ons voetbal voor clubleiders die weigeren aan te geven wie de club in handen heeft. Wij volgen dan ook volledig Hugo Camps, die in Het Laatste Nieuws aangaf dat voorlopig dan ook alle veronderstellingen veroorloofd zijn: ‘Zou de maffia geïnfiltreerd zijn in stamnummer 1? Jongleert hij met zwart geld van Vlaamse notabelen? Of is hij de loopjongen van Qatarezen?’"

TAGS  I  Antwerp  I   Patrick Decuyper

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022