Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar eigen speler

Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar eigen speler
Vrijdag 04 augustus 2017 - 06:14   I   door Redactie

Al in de voorronde van de Europa League eindigt het Europese avontuur van AA Gent. De kater na de 3-1-nederlaag bij Altach is heel groot.

"Tot dusver haalden we in elk seizoen onze targets. We overwinterden twee keer in Europa, eindigden drie jaar op rij in de top 3 van de competitie en twee keer bereikten we de halve finales van de beker. En nu dit", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws. 

"Het is mijn zwaarste ontgoocheling bij AA Gent. (schudt het hoofd) Voor heel de club komt dit hard aan. Voor de voorzitter, voor Michel Louwagie, voor onze 125.000 supporters... Dit is een zwarte donderdag voor de club."

"Na een moeilijke eerste helft gaan we met 1-1 rusten", analyseert Vanhaezebrouck. "Het gevoel in de kleedkamer was goed. 1-1 was beter dan 0-0. Ik vroeg aan mijn groep om zich te focussen op de match, de nevenzaken opzij te schuiven en géén tweede geel te pakken. Maar een paar minuten later was het al zover. Dat was het nekschot."

"Al moet ik zeggen dat we met tien lange tijd heel weinig weggaven. Tot Sam (Gigot, red.) plots buiten het veld zat met een blessure - hij had zijn schoen al uitgedaan. (windt zich op) Op zulke momenten moet je slimmer zijn. Volwassener. Blijf op het veld. Zorg dat je ploeg niet met negen spelers verder moet."

Poll: Is Vanhaezebrouck te streng voor zijn spelers?

TAGS  I  vanhaezebrouck  I   gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024