RC Genk krijgt sensationeel bod van maar liefst 21 miljoen euro binnen

RC Genk krijgt sensationeel bod van maar liefst 21 miljoen euro binnen
Maandag 21 november 2016 - 06:00   I   door Redactie

Het is het Engelse Leicester City menens. De Engelse topclub heeft een absoluut monsterbod gedaan op een sterkhouder van RC Genk.

Leicester deed een officieel bod van 18 miljoen euro dat via bonussen zelfs kan oplopen tot 21 miljoen euro. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het wordt voor Genk erg moeilijk om Ndidi en Bailey na januari nog te houden. 

"De vraag naar hen is enorm", zegt technisch directeur Dimitri de Condé. "We gaan ervoor knokken om hen tot het einde van dit seizoen hier te houden. Maar als er een megabod komt dat naar Belgische normen niet te weigeren is en de jongens voelen zich ook klaar voor een stap hogerop, dan is het heel moeilijk om hen te houden." 

"In de categorie onder de 20 jaar behoren die jongens tot de absolute toptalenten, dus een bedrag tussen 20 en 25 miljoen vind ik zeker gerechtvaardigd", zegt De Condé. "In een ideaal scenario bereiken wij in januari al een akkoord met de geïnteresseerde clubs, maar doen de jongens wel hier het seizoen uit. Als dat niet kan, is het mijn taak om klaar te staan met een alternatief."

TAGS  I  RC Genk  I   Leicester City  I   Wilfred Ndidi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024