Oulare trapt in de val van Bayat

Oulare trapt in de val van Bayat
Zondag 06 augustus 2017 - 10:31   I   door Redactie

Obbi Oulare moet vanmiddag voor doelpunten zorgen bij Antwerp. De spits wil bij Antwerp laten zien dat hij nog steeds goals kan scoren.

Oulare verliet Club Brugge voor Watford. Daar kon hij nooit doorbreken. De spits trapte met de ogen open in de val van makelaar Mogi Bayat.

"Het was transfer deadline day, ik zat op hotel met de nationale beloften en plots word ik 's morgens wakker en zie ik op mijn gsm dat Club Brugge twee nieuwe spitsen had aangetrokken. Op datzelfde moment had Mogi Bayat - van wie ik op dat moment nog niet wist wie hij was - een mandaat om een transfer voor mij te regelen", doet Oulare zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

"Ik kwam daar toe en wist al na de eerste training dat ik niet in zijn plannen paste. Hij kende mijn naam niet eens en wist zelfs niet op welke positie ik speelde. Maar ja, alles was al getekend, toen was het al te laat. Daardoor werd het een heel lastig seizoen. Ik trainde terwijl ik wist dat ik niet zou spelen. Ik kon ook in januari niet weg omdat ik al voor twee clubs had gespeeld dat seizoen. Dan duren de weken en maanden in een ander land héél lang.”

Poll: Moet men Bayat schrappen als spelersmakelaar?

TAGS  I  Antwerp  I   Obbi Oulare  I   Mogi Bayat

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024