Doelman wil graag terug naar Club Brugge: "Voor mij is de deur zeker niet dicht"

Doelman wil graag terug naar Club Brugge:
Woensdag 23 november 2016 - 07:44   I   door Redactie

Club Brugge is op zoek naar een concurrent voor Ludovic Butelle. Misschien kan het wel een keeper terug naar Jan Breydel halen.

Colin Coosemans bijvoorbeeld, die sinds kort onder de lat staat bij KV Mechelen. "Voor mij is de deur zeker niet dicht. Ik was er twaalf jaar, dat is de helft van mijn leven", zegt Coosemans over Club in Sport/Voetbalmagazine. Vrijdag speelt KVM tegen Club Brugge. "Het is altijd wat thuiskomen. Ik ken er elk jaar minder mensen, maar met degenen die er nog zijn, heb ik een heel goede band."

Coosemans volgde de titelwedstrijd van blauw-zwart tegen Anderlecht in mei aandachtig. "k was met vrienden in Nederland. We zijn de grens terug overgestoken om de titelmatch ergens te gaan bekijken. Het doet me nog wel wat als het goed of slecht gaat met Club, dus was ik vanzelfsprekend blij. Ik stuurde een paar berichtjes, naar Laurens De Bock en Hans Vanaken, met wie ik nog bij de nationale ploeg speelde. Ik wist welke druk er heerste om na al die tijd eens kampioen te worden, ik kon erover meespreken.’

TAGS  I  Club Brugge  I   Colin Coosemans  I   KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024