Preud'homme onder vuur na uitspraak: "Hij heeft ongelijk"

Preud'homme onder vuur na uitspraak:
Zondag 23 oktober 2016 - 14:19   I   door Redactie

Michel Preud'homme was vrijdag zeer rustig op zijn persconferentie. De coach van Club Brugge lijkt heel rustig naar de topper van straks tegen Anderlecht toe te leven.

"Maar bij Preud'homme gaat het borrelen vlak voor en vlak na de wedstrijd", zegt analist Geert De Vlieger in Kick-off. "Dus in dat opzicht is het niet te verwonderen dat hij vrijdag nog rustig was. Preud'homme weet heel goed waar zijn ploeg voorstaat. Dit heeft weinig geheimen."

"Een match tegen Anderlecht is altijd een topwedstrijd en zo heeft Preud'homme er al veel gekend. Op dat vlak is de wedstrijd van vanmiddag niet anders. Deze wedstrijd gaat voor Club Brugge ook niet over de achterstand die ze hebben op Anderlecht."

"Het gaat Preud'homme vooral over het niveau van zijn ploeg. Anderlecht staat eerste, maar dat is een ploeg die opnieuw opgebouwd moest worden in het begin van het seizoen. Ze hadden veel werk, maar zij staan nu wel eerste."

"Terwijl Preud'homme bij de start van de competitie heeft gezegd dat ze er klaar voor waren. Ze hadden de competitie gewonnen en goed gespeeld tegen KV Mechelen. Maar Preud'homme bleek ongelijk te hebben. Hij is veel meer met zijn eigen ploeg bezig dan dat hij aan Anderlecht denkt."

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024