Deze 3 Belgische toptrainers kunnen Ferrera per direct opvolgen

Deze 3 Belgische toptrainers kunnen Ferrera per direct opvolgen
Woensdag 25 oktober 2017 - 19:01   I  

Nu Ferrera niet langer trainer is van Mechelen moet de club op zoek naar een nieuwe trainer. Jankovic zou kandidaat nummer één zijn, maar er zijn ook Belgische alternatieven, die trouwens al heel wat ervaring hebben. Deze drie trainers hebben naam én faam en zijn bovendien helemaal vrij.

José Riga heeft al heel wat wedstrijden als coach op de teller. Hij werd vorige week nog ontslagen bij Cercle ten koste van Francky Vercauteren. De 60-jarige trainer heeft wel de nodige ervaring op Mechelen terug op de rails te krijgen.

Jacky Mathijssen is na een zeer kort buitenlands avontuur terug in België. Hij begon het seizoen bij de Griekse club Larisa, maar daar gaf hij 11 dagen later al de brui aan. Mathijssen is als geen ander vertrouwd met de Belgische eerste klasse en weet wat het is om tegen de degradatie te spelen.

Eric Van Meir is nog zo een trainer die nog niet zo heel lang geleden zonder club viel. Van Meir is natuurlijk wel niet al te graag gezien in Mechelen, want hij is toch een symbool van Lierse SK. Daar vertrok hij niet echt in de beste omstandigheden en een tijdje geleden liet hij trouwens weten dat hij nog steeds geld moet van de club. Tot op heden is ook Eric Van Meir dus nog steeds een vrije trainer.

TAGS  I  Van Meir  I   Mathijssen  I   Riga  I   KV Mechelen

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024