"Het enige wat telt voor Anderlecht is hun ego"

Dinsdag 31 oktober 2017 - 17:46   I  

Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws gaf vlak voor de wedstrijd nog snel zijn visie op de wedstrijd van vanavond. Volgens hem is het enige wat nu nog telt voor Anderlecht hun ego.

Volgens Keygnaert is deze wedstrijd vooral een voorbereiding op de topper van zondag. Iets wat Vanhaezebrouck trouwens ook al aanhaalde.

“Je mag een stunt in Parijs zelfs niet ópperen. Waar gaat het nog over? Voetbal heet een denksport te zijn. Het zit ’m allemaal tussen de oren. Wel, als dat zo is, begint Anderlecht vanavond in het Parc des Princes aan zijn voorbereiding op de (cruciale) topper van zondag tegen Club Brugge.”

Wat staat er dan nog op het spel, zouden we ons kunnen afvragen. Wel volgens Keygnaert moet Anderlecht Parijs met een opgeheven hoofd kunnen verlaten. Anders zouden ze dat kunnen meenemen naar de wedstrijd van zondag.

“Een individuele en collectieve ontluistering in Parijs zal de elf van Anderlecht zondag even voor zessen alleen maar kleiner maken in hun eigen catacomben. Dáár draait het voor Anderlecht om, vanavond: hun ego”, aldus Keygnaert voor Het Laatste Nieuws.

TAGS  I  Anderlecht  I   PSG

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024