Zo reageert Vadis op transfer naar Anderlecht of Brugge

Zo reageert Vadis op transfer naar Anderlecht of Brugge
Zaterdag 18 november 2017 - 08:04   I  

Gaat Vadis Odjidja terug aan de slag in onze vaderlandse competitie? De middenvelder denkt er in ieder geval over na.

De voetballer is momenteel actief bij Olympiakos, maar werd vorige week beroofd. En dat valt hem zwaar. "Mijn vriendin ging even naar de stad met onze dochter”, doet Odjidja het relaas bij Het Nieuwsblad. “Toen ze terugkeerde, trof ze een verschrikkelijke ravage aan. Een gat geboord in de schuifdeur, dozen omgekieperd, ondergoed op de grond, werkelijk alles lag overhoop."

Het gezin kreeg een schok en voelt zich niet langer veilig in Griekenland. "Mocht ik hier alleen zijn geweest, dan had ik kunnen verhuizen. Maar ik heb een gezin, dat zich hier goed moet voelen. Ik kan niet naar een wedstrijd vertrekken met in mijn achterhoofd het idee dat mijn gezin zich niet veilig voelt. Dan kan ik niet optimaal presteren. Dat is het probleem nu."

Een transfer naar een Belgische topclub dan maar? "Maïthé (zijn vriendin, red.) wil binnenkort naar België gaan. Als ze na een tijdje wil terugkeren, geen probleem. Maar als dat niet het geval is omdat ze zich hier niet meer veilig kan voelen, dan moeten we een oplossing zoeken. Afwachten. Het is nu te vroeg om drastische beslissingen te nemen.Terugkeren kan, maar het is niet mijn eerste ambitie”, besluit hij. 

Poll: Waar past Vadis het best?

TAGS  I  Vadis  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Olympiakos

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024