Wordt Mignolet opnieuw nummer 1 bij Liverpool?

Wordt Mignolet opnieuw nummer 1 bij Liverpool?
Zondag 04 december 2016 - 20:31   I  

Simon Mignolet kan zich in de handen wrijven. Liverpool verloor dan wel van Bournemouth, maar mogelijk krijgt hij weer zijn kans onder de lat. Zijn concurrent Loris Karius ging namelijk alweer in de fout vandaag.

Liverpool gaf een 1-3-voorsprong uit handen, het werd nog 4-3 nadat Karius de bal knullig uit zijn handen liet glippen. Vele Liverpool-fans zijn zijn geflater beu en roepen steeds harder om Mignolet. Mogelijk geeft trainer Jürgen Klopp daar gehoor aan.

Liverpool-coryfee Jamie Carragher sabelde Karius helemaal neer. "Dat is echt niet goed genoeg van de doelman", reageerde hij bij Sky Sports. "Hij moet mij nog altijd overtuigen dat hij voldoende kwaliteiten heeft. Hij moet echt drastisch gaan verbeteren. Ik ben nog nooit onder de indruk van hem geweest tijdens de zeven of acht wedstrijden die hij speelde."

Toch vindt Carragher niet dat er moet worden teruggegrepen naar Mignolet. "Het is geen toeval dat Liverpool de laatste twee à drie jaar uit elkaar is gevallen. Ik heb al eerder gezegd dat Simon Mignolet niet goed genoeg is."

TAGS  I  Simon Mignolet  I   Jamie Carragher  I   Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024