Clement beleeft horrordebuut en verliest na goal in slotseconde

Zaterdag 23 december 2017 - 21:48   I

Wat een rotavond voor Philippe Clement bij zijn debuut als trainer van Racing Genk. De topploeg verloor erg pijnlijk op eigen veld van KV Kortrijk

Het begon erg slecht voor Genk. Brabec verschalkte na 11 minuten zijn eigen doelman en zette zo de West-Vlamingen op voorsprong. De Limburgers konden voor de rust geen vuist maken en moesten met een achterstand de rust in.

Na de pauze viel Schrijvers uit, maar kwamen de jongens van Clement snel op 1-1 na een penaltydoelpunt van Ingvartsen. Toch kreeg Genk een nieuwe klap toen Aidoo rood kreeg en Chevalier er 1-2 van maakte. Uiteindelijk was het Buffel die in het slot voor de gelijkmaker zorgde met een erg knappe goal. In het absolute slot kregen de Limburgers alsnog het deksel op de neus nadat Chevalier de 2-3 in doel tikte. Een erg koude douche voor Genk

Poll: Haalt Genk play-off I?