Standard haalt loeihard uit naar KVK én arbitrage na heisa met Agbo

Standard haalt loeihard uit naar KVK én arbitrage na heisa met Agbo
Donderdag 28 december 2017 - 17:15   I  

Standard heeft via zijn website gereageerd op de incidenten die zich gisteren tijdens KVK-Standard hebben afgespeeld. Toen Agbo zijn tweede gele kaart kreeg moest hij heel het veld overstappen richting de kleedkamer. Daarbij kreeg hij racistische gezangen over zich heen.

In een mededeling heeft Standard nu gereageerd op die gezangen en ze zijn opvallend haar voor zowel de thuisploeg als de arbitrage. De scheidsrechters hebben volgens de Luikenaars veel te mild opgetreden.

"Toen Agbo naar de kleedkamer ging werd hij belaagd door bekertjes bier, maar wat nog erger was waren de racistische gezangen die hij over zich heen kreeg. Standard veroordeelt dan ook elke vorm van racistisch gedrag, daar dat niet strookt met onze waarden en die van de Jupiler Pro League. Zowel Uche (Agbo) als de club zijn diep geschokt door wat er zich gisteren heeft afgespeeld, alsook de lakse houding van de wedstrijdleiding", aldus de club via hun website.

Standard hoopt dat er naar de club geluisterd wordt en dat er ook in actie wordt getreden. Wat zich gisteren heeft afgespeeld mag in de toekomst niet meer voorvallen en hoort niet thuis op een voetbalveld of naast een voetbalveld.

Poll: Moet KVK zwaar gestraft worden?

TAGS  I  Standard  I   Agbo  I   KV Kortrijk

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022