Vandenbempt over Anderlecht: "Weggespeeld, 6 goals had ook gekund"

Vandenbempt over Anderlecht:
Maandag 29 januari 2018 - 10:12   I   door Redactie

Peter Vandenbempt heeft genoten van de klassieker tussen Standard en Anderlecht. Zes keer werd er gescoord (3-3), maar volgens Vandenbempt had Anderlecht moeten winnen.

"Uiteindelijk moest Anderlecht toch zeer tevreden zijn met dat punt", aldus Vandenbempt bij Sporza. "Dit was de beste wedstrijd van Standard in een paar jaar. Anderlecht haalt in Standard wel vaker het beste naar boven. De wedstrijd was een geweldig spektakel en die werd gemaakt door de thuisploeg."

"Standard had kansen genoeg om zes keer te scoren. Maar het mocht nog blij zijn dat Ganvoula op het einde nog miste of de anticlimax was nog groter geweest. De grote vraag na gisteren is waarom Standard dit nu wel allemaal kan. Hoe is het mogelijk dat zij moeten knokken voor de zesde plaats?"

Over Anderlecht is Vandenbempt niet zo positief. "Als je toch nog titelkandidaat wil zijn, dan moet je profiteren van het puntenverlies van Club Brugge. Anderlecht was ruim onvoldoende tegen Waasland-Beveren en gisteren werd paars-wit weggespeeld door Standard. Het is hoogst onduidelijk wat er tussen nu en het sluiten van de transfermarkt nog gaat gebeuren."

"Vooraan moet er versterkt worden, maar er is geen geld. Dat is gewoon een nachtmerrie voor Hein Vanhaezebrouck. Hij had zich veel voorgesteld van zijn komst naar Anderlecht. Als straks ook nog Dendoncker en Hanni zullen vertrekken, dan gooi je eigenlijk de handdoek voor dit seizoen."

TAGS  I  Vandenbempt  I   Anderlecht  I   Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024