Rode Duivel spuwt zijn gal: "Ik voel frustratie, haat en walging”

Rode Duivel spuwt zijn gal:
Vrijdag 02 februari 2018 - 18:32   I  

Laurent Ciman moest noodgedwongen Montréal verlaten voor een avontuur in Los Angeles. Een avontuur waar hij zelf niet volledig achterstond. Ook nu nog is hij niet tevreden met de manier waarop de transfer verlopen is.

In een interview met het Canadese TVA Sports werd duidelijk dat de 32-jarige Rode Duivel nog steeds met die transfer in zijn maag zit. Hij was gelukkig in Montréal, ook voor zijn dochtertje. Ook dat kwam zeer hard aan bij de ex-speler van Standard.

“Het was mijn wens om mijn contract uit te doen bij Montreal en er de rest van mijn carrière te blijven. Ik had dit niet verwacht en zeker niet op de manier hoe het tot stand is gekomen. Als ze me de situatie hadden uitgelegd, had ik de voorzorgen kunnen nemen voor het welzijn van mijn familie. Op een dag zal er een persconferentie plaatsvinden waar alles in het lang en het breed zal worden uitgelegd. Ik voel veel zaken op dit moment: frustratie, haat, walging. Jullie weten waarom ik hier kwam spelen, in Amerika (voor zijn autistisch dochtertje red.), maar ik moet nu de pagina omdraaien. Ik moet Los Angeles FC bedanken voor hun ontvangst en hun medeleven. Dat is belangrijk voor mij.”

Poll: Moet Ciman mee naar Rusland?

TAGS  I  Standard  I   Ciman  I   Rode Duivels

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024