Het gaat niet goed met Izquierdo: "Het maakt het alleen maar erger"

Het gaat niet goed met Izquierdo:
Zaterdag 03 februari 2018 - 08:45   I   door Redactie

José Izquierdo won vorig jaar de Gouden Schoen. Uiteindelijk leverde het hem een transfer naar het Engelse Brighton & Hove Albion op. Alleen komt hij daar niet zo veel aan spelen toe.

"Ik kan helaas niet even belangrijk zijn als bij Club, dat is ontgoochelend", zucht Izquierdo in Het Laatste Nieuws. "Maar het grote verschil is dat ik uitkom tegen grote teams als Manchester City, Manchester United, Arsenal... Het is pas als je echt in de Premier League speelt, dat je beseft hoe groot het niveauverschil is met België. Alles gaat zoveel sneller, veel fysieker ook."

"Ik had het toch anders ingeschat. (zwaait zijn handen op z'n Vanhaezebroucks in de lucht) Sommige spelers zijn als torengebouwen waar je tegenaan loopt. Toen ben ik gaan beseffen dat ik nog eens dubbel zo hard moest gaan werken. Ik ben wel verplicht om naar de gym te gaan, ik moet immers klaar zijn als die bulldozers op mij afkomen. Als ik de kans krijg..."

Die kans krijgt hij immers niet altijd. "Nu eens mag ik starten, dan weer vlieg ik op de bank. Op die manier is het moeilijk om je beste niveau te halen. Maar het is aan mij om me daarover te zetten. Want op dit moment denk ik te veel na en dat maakt het alleen maar erger. Ik moet zorgen dat ik klaar ben om te vlammen als ik in actie mag komen. Alleen helpt het ook niet dat we onderaan staan."

Poll: Had Izquierdo beter naar een andere competitie dan de Engelse gegaan?

TAGS  I  Izquierdo  I   Club Brugge  I   Brighton

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024