Boskamp: "Anderlecht had hem moeten laten gaan"

Boskamp:
Zaterdag 03 februari 2018 - 09:00   I   door Redactie

Ook Johan Boskamp werpt zijn licht op de voorbije wintermercato van Anderlecht. Die is niet echt vlekkeloos verlopen.

"We hebben al een paar keer aangehaald dat de huidige situatie Anderlecht-onwaardig is. Er zijn spelers vertrokken en in de plaats kwamen jongens, waarvan ik twijfel over de meerwaarde. Morioka deed het goed bij Waasland-Beveren, maar kan hij het ook bij Anderlecht? Daar moet hij het elke week laten zien. Een mindere match en de analisten - daar hoor ik zelf bij - beginnen te zeiken", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg

"Hetzelfde zal ook voor Seck bij Genk gelden. Je zag dat eerder bij Hanni. Die was heel goed bij KV Mechelen. In Anderlecht had hij het lastiger, al moet ik wel zeggen dat hij op een mooie manier afscheid heeft genomen door er drie in te schieten op Standard.Het was duidelijk dat hij al langer weg wilde. Maar als dat vanwege het gefluit van de fans is, vind ik dat slap gelul. In het voetbal heb je nu eenmaal voor- en tegenstanders. Daar moet je mee om kunnen gaan.”

Anderlecht had bovendien geen geld om iets te doen in januari, terwijl ze 20 miljoen hadden kunnen krijgen voor Dendoncker. Da's toch een aardig bedrag voor een speler die weg wil en zijn niveau van vorig jaar niet haalt. Ik had hem laten gaan.”

Poll: Had Anderlecht Dendoncker beter laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Boskamp  I   Dendoncker

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024