Vandenbempt noemt hét grote probleem van Gabulov

Vandenbempt noemt hét grote probleem van Gabulov
Maandag 05 februari 2018 - 11:02   I  

Club Brugge liet zich zondagavond de kaas van het brood eten door een uitgekookt Sporting Charleroi. Het werd 3-3 en doelman Vladimir Gabulov zag er niet al te best uit bij de eerste twee tegendoelpunten.

"Twee tegendoelpunten waren het gevolg van individuele fouten, eerst van Clasie en later ook een combinatie Scholz-Mechele. En toch ook van die Russische doelman Gabulov, die in de winterstop gehaald is", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza.

"Ik ben er met de week minder van overtuigd. Hij oogt niet echt soepel of explosief. Dat tweede tegendoelpunt was technisch heel slecht gedaan", benadrukt de radiocommentator.

Tijd voor Vermeer

Vandenbempt ziet het dan ook somber in voor Gabulov, al zeker met de hete adem van Kenneth Vermeer in zijn nek. "Al die tegengoals helpen niet echt voor het vertrouwen van een doelman, ook al is hij een ervaren man van 34."

"Het lijkt me tijd dat die andere nieuwkomer, de Nederlander Vermeer, donderdag zijn kans krijgt in de beker tegen Standard. Dat zou betekenen dat Club al aan zijn 5e doelman van het seizoen toe is, wat een wereldrecord moet zijn."

Poll: Moet Gabulov in doel blijven staan?

TAGS  I  Gabulov  I   Vermeer  I   Club Brugge  I   Vandenbempt  I   Charleroi

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023