"Dit was een gekke wedstrijd, maar hier bij Standard kan alles"

Zondag 11 februari 2018 - 22:55   I  

Standard hield, na een knotsgekke wedstrijd tegen Moeskroen, de drie punten op Sclessin. Sterkhouder Sébastien Pocognoli kon na het laatste fluitsignaal niet anders dan concluderen dat het een gekke match was.

"Dit was een gekke wedstrijd, maar ik heb nog zulke avonden meegemaakt op Sclessin. Hier kan alles gebeuren", aldus Pocognoli bij Sporza. "Het was niet evident. Na de drie weken met een opeenvolging aan wedstrijden is het goed dat we nu eens een normale week hebben."

"Er waren hoogtes en laagtes in onze wedstrijd", beseft de linksachter van Standard. "Het is moeilijk om dat nu te analyseren, maar we gaan dat deze week zeker bekijken. We slikten drie goals, maar we toonden ook karakter door terug te komen. Er waren veel positieve zaken, maar ook zaken die rechtgezet moeten worden."

Met het oog op play-off 1 deed Standard alvast een goede zaak. Al blijft Pocognoli voorzichtig. "Wij moeten absoluut alle matchen winnen, want we strijden met vijf teams om in de top zes te raken. We moeten alles geven om onze gemiste seizoenstart recht te trekken. We hebben na de winterstop een goede dynamiek gevonden."

Poll: Haalt Standard play-off 1?

TAGS  I  Standard  I   Moeskroen  I   Pocognoli

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024