Club Brugge maakt werk van eerste zomertransfer: "Concrete interesse"

Club Brugge maakt werk van eerste zomertransfer:
Dinsdag 13 februari 2018 - 18:05   I  

Club Brugge versterkte zich tijdens de voorbije transferperiode met meerdere nieuwe spelers. Achter de schermen maakt blauw-zwart zelfs werk van nóg een transfer.

Zo meldt het Hondurese medium La Prensa dat Alberth Elis nadrukkelijk in de belangstelling van blauw-zwart staat. De speler van de Amerikaanse club Houston Dynamo bevestigt dat ook in een gesprek met La Prensa. “Club Brugge volgt me al drie of vier jaar. In januari waren ze het meest concreet”, aldus Elis.

Einde contract in december

“Ik heb opgemerkt dat ze geen extra spits meer hebben gehaald. Maar laten we afwachten en zien wat in juni of op het einde van het jaar (Elis ligt tot eind december onder contract bij Houston Dynamo, nvdr.) gebeurt. Als het iets wordt, zou dat mooi zijn”, voegt de 22-jarige spits er nog aan toe.

Dat Elis droomt van een avontuur in Europa, is wel duidelijk. “Ik laat dat aan God over, maar ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat het mijn droom is om in Europa te voetballen. Als ik hard blijf werken en verder doe zoals ik bezig ben, zal ik vroeg of laat de kans krijgen om naar Europa te gaan.

11 goals voor Houston Dynamo

Elis heeft net zijn eerste seizoen in de Major League Soccer achter de rug. Vorig seizoen speelde hij 30 competitiewedstrijden, 22 als basisspeler, en scoorde hij 11 keer. De aanvaller pakte ook 10 gele kaarten. In het seizoen 2015-16 lukte Elis 19 doelpunten in 35 wedstrijden voor Olimpia in de Hondurese competitie.

Poll: Zou dit een versterking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Elis  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024