Batshuayi haalt hard uit naar Chelsea: "Dat is niet gemakkelijk"

Batshuayi haalt hard uit naar Chelsea:
Vrijdag 16 februari 2018 - 10:15   I  

Michy Batshuayi was gisteren de held voor Dortmund met zijn twee doelpunten. Na de wedstrijd was Batshuayi dan ook zichtbaar tevreden met zijn prestatie. Op zijn manier toont hij nu het ongelijk van Conte, die de Rode Duivel bij Chelsea amper kansen gaf.

Batshuayi voelt zich goed in Duitsland en werd met open armen ontvangen door zijn ploeggenoten. Dat vertelde hij gisteren zelf voor de camera. "Ik voetbal met vertrouwen, maar ik wil nog groeien."

Toch ligt zijn periode bij Chelsea nog wat op zijn maag. Het vertrouwen dat hij in Dortmund krijgt, kreeg hij niet in Chelsea. Dat was dan ook een moeilijke periode voor de spits, die nog even terugkeek op zijn periode bij 'The Blues'.

"Het is goed dat ik vertrouwen tank bij Dortmund. Op de bank zitten, scoren, op de bank zitten, scoren en weer op de bank belanden, is best moeilijk", blikt Batshuayi terug op zijn periode bij Chelsea. Als jonge speler heb je veel speeltijd nodig om te evolueren. Hier loopt het perfect. Ik krijg van iedereen vertrouwen. Dat is mooi", aldus Batshuayi.

En of Conte kijkt naar de Europa League, daar lijkt Batshuayi zich niet al te veel van aan te trekken. "Ze concentreren zich op de Premier League en volgende week spelen ze een belangrijke match in de Champions League. Ik hoop dat het goed uitdraait voor hen."

Poll: Verdiende Batshuayi meer kansen bij Chelsea?

TAGS  I  Dortmund  I   Chelsea  I   Batshuayi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024