Iniesta overweegt toch om te vertrekken, Rode Duivel wacht hem op

Iniesta overweegt toch om te vertrekken, Rode Duivel wacht hem op
Vrijdag 16 februari 2018 - 11:20   I   door Redactie

Andrés Iniesta tekende een contract voor het leven bij Barcelona in oktober 2017. Niets leek een einde carrière bij Barça dus nog in de weg te staan. Het absolute clubicoon van de Catalanen lijkt daar nu toch niet meer zo zeker van. Volgens de Catalaanse krant Sport zou Iniesta nu toch overwegen om Barcelona te gaan verlaten.

De lokroep uit China zou moeilijk te weerstaan zijn voor de 33-jarige Iniesta. Bij Barcelona heeft hij al enige tijd geen vaste basisplaats meer. Tianjin Quanjian is bereid om een immens salaris te betalen voor Iniesta. Er wordt gesproken over een jaarsalaris van 35 miljoen euro. Mocht hij op dat aanbod ingaan, wordt de Spanjaard ploegmaat van Axel Witsel.

Iniesta is aan een sportief geweldig seizoen bezig bij Barcelona. De club maakt nog kans op tal van prijzen en staat fier aan de leiding in La Liga. Anderzijds beseft Iniesta dat hij dergelijk aanbod niet meer zal krijgen in de herfst van zijn carrière. Hij zou een vertrek naar China dan ook sterk overwegen.

Indrukwekkend Palmares

Bovendien zal Barcelona een vertrekwens niet in de weg staan. Iniesta is al zijn hele loopbaan actief in Camp Nou en vulde zijn palmares er met acht Spaanse titels en vier eindoverwinningen in de Champions League.

Poll: Hoop jij dat Iniesta bij Barcelona blijft?

TAGS  I  Iniesta  I   Barcelona  I   shw

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024