Roberto Martinez heeft belangrijke boodschap voor fans van Rode Duivels

Roberto Martinez heeft belangrijke boodschap voor fans van Rode Duivels
Woensdag 21 februari 2018 - 17:35   I  

De Rode Duivels nemen het in juni achtereenvolgens op tegen Portugal, Egypte en Costa Rica. Op die manier hoopt de nationale klaar te zijn om het WK in Rusland aan te vatten. Roberto Martinez is tevreden met het oefenprogramma en heeft ook meteen een boodschap voor de fans.

"Het zijn stuk voor stuk goede ploegen en in functie van een tegenstander op het WK. Met Portugal treffen we de regerende Europese kampioen. Egypte wordt een interessante test met het oog op onze tweede WK-wedstrijd tegen Tunesië", aldus Martinez op de webstek van de Belgische Voetbalbond (KBVB).

"De slotwedstrijd tegen het Midden-Amerikaanse Costa Rica staat helemaal in het teken van onze openingswedstrijd tegen Panama, ook al uit Centraal-Amerika, op 18 juni in Sotsji. Costa Rica bereikte op het WK in 2014 nog de kwartfinales."

"Ook voor het publiek zijn dit mooie tegenstanders, met enkele grote namen in hun rangen. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) bij Portugal, Mohamed Salah (Liverpool) en Mohamed Elneny (Arsenal) bij Egypte en Bryan Ruiz (ex-AA Gent, nu Sporting Lissabon) bij Costa Rica."

Boodschap voor de fans

"Ik roep de fans nu al op om massaal naar het stadion te komen en ons een laatste duw in de rug richting Rusland te geven", besluit de bondscoach met een duidelijke boodschap aan het adres van de fans.

Poll: Ga jij naar één van deze wedstrijden kijken?

TAGS  I  Martinez  I   Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024