Trekt Van Holsbeeck niet naar Antwerp, maar wel naar deze Belgische club?

Trekt Van Holsbeeck niet naar Antwerp, maar wel naar deze Belgische club?
Zaterdag 24 februari 2018 - 10:00   I  

Marc Coucke wordt de nieuwe baas bij RSC Anderlecht. In zijn zog zal ook Luc Devroe bij paars-wit aan de slag gaan, en dat heeft mogelijk gevolgen voor huidig manager Herman Van Holsbeeck.

Het is goed mogelijk dat Van Holsbeeck moet opkrassen bij Anderlecht. Aan interesse is er geen gebrek, maar Antwerp wordt het wellicht niet voor de manager. "Van Holsbeeck apprecieert dat Antwerp hem de hand reikt, maar neigt voorlopig naar neen zeggen tegen The Great Old", weet Het Nieuwsblad.

Van Holsbeeck wil eerst zijn opties bij Anderlecht aftasten, alvorens hij de deur op Neerpede achter zich dichttrekt. "Eerst wil hij een diepgaand gesprek met Coucke om te zien of hij nog toekomst heeft bij Anderlecht en of hem verweten wordt dat de club in finan­cieel zwaar weer belandde."

"Als hij moet gaan, dan vindt Van Holsbeeck wel werk. Zo viel zijn naam ook bij Charleroi, maar dat kan hem niet betalen", staat er nog te lezen in de krant. Of laat Van Holsbeeck zijn eisen zakken en stapt hij binnenkort tóch in het ambitieuze project van Charleroi?

Poll: Zou Charleroi een goede club zijn voor Van Holsbeeck?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Coucke  I   Anderlecht  I   Charleroi  I   Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024