Courtois keihard voor Conte: "Dat mag hij zelf komen uitleggen"

Courtois keihard voor Conte:
Zondag 25 februari 2018 - 17:20   I  

Chelsea verloor vanmiddag met 2-1 tegen Manchester United. Chelsea kon na de 2-1 van Lingard niet meer terugkomen, maar moest het toen al doen zonder Eden Hazard.

De Rode Duivel werd namelijk naar de kant gehaald door Conte en dat vonden veel voetbalfans een opvallende beslissing. Ook Courtois begreep die vervanging niet en gaf voor de camera van Play Sports eerlijk zijn mening over die vervanging van Conte.

"Ik had de wissel niet verwacht, maar het is de keuze van de trainer. Hij zal die zelf moeten uitleggen, dat is niet aan ons. Een speler als Eden heb ik liever 90 minuten op het veld staan, want die kan altijd iets extra kan brengen offensief", aldus Courtois.

Lukaku speelde een beresterke partij. Courtois was dan ook blij voor de spits en gaf zelfs een mooi compliment. "Ik ken Romelu al sinds we 14 zijn dus ik ben blij voor hem, maar ik had hem natuurlijk liever niet zien scoren. Hij was echt sterk met zijn rug naar doel en hij hield goed de bal bij. In de tweede helft heeft hij daar ook eens een sprint getrokken. Als hij ruimte krijgt is hij de beste ter wereld", aldus Courtois.

Poll: Zou u Hazard naar de kant gehaald hebben?

TAGS  I  Chelsea  I   Manchester United  I   Hazard

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024