Lukaku heeft een duidelijke boodschap: "Ik luister niet meer"

Lukaku heeft een duidelijke boodschap:
Maandag 26 februari 2018 - 15:33   I  

Romelu Lukaku maakte zondagnamiddag pas zijn eerste doelpunt in zeven toppers. Opmerkelijk, maar het houdt de aanvalsleider van Manchester United niet echt bezig. "Ik blijf gewoon hard werken", aldus de Rode Duivel.

"Ach, dat is de situatie waarin ik zit. Ik blijf gewoon hard werken. Aan het eind van de rit zien we wel waar we stranden", zegt Lukaku bij Het Laatste Nieuws over het feit dat hij nog maar één keer tegen een topclub wist te scoren.

"Ik heb dit seizoen toch al veel gescoord. Ik wil blijven gaan. Ik weet dat ik mezelf kan verbeteren en op welke vlakken. Ik blijf keihard aan mijzelf werken. Ik wil prijzen winnen. We zijn nog altijd in de running voor twee trofeeën. Een mooie uitdaging."

Respect

Lukaku is al een hele tijd profvoetballer, maar is nog steeds maar 24 jaar oud. "Ik draai al jaren mee. Ik debuteerde op mijn zestiende. Elk jaar verwachten de mensen minstens 20 goals van mij. Ik doe dat nu al jaren op een rij."

"Ik kan niet liegen. Ik heb mezelf bewezen, maar je verwacht op zijn minst wel wat meer respect in ruil. Maar goed, ’t is nu eenmaal de situatie waarin ik verkeer. Ik luister er niet naar. Ik wil mezelf gewoon bewijzen op het veld", besluit Lukaku.

Poll: Ben jij onder de indruk van Lukaku?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United  I   Chelsea

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024