Zware problemen bij Chelsea? “Hazard woedend op Conte”

Zware problemen bij Chelsea? “Hazard woedend op Conte”
Maandag 26 februari 2018 - 16:19   I   door Redactie

Chelsea verloor zondag met 2-1 van Manchester United. Bij de Blues werd Eden Hazard twintig minuten voor affluiten vervangen. Iets wat hem op de maag lag en al zeker Jan Mulder. Die kan er een dag later nog steeds niet vanuit.

Niemand begrijpt het

“Eden Hazard werd vervangen. De beste speler van het veld moest plaats maken voor Pedro”, schrijft Mulder in zijn wekelijkse column op HLN.BE. “Maar Chelsea moet deze wedstrijd toch winnen om nog een kans te maken op kwalificatie voor de Champions League? De eenvoudige supporters en analisten begrepen de beslissing niet. Net als Hazard zelfs, trouwens. Nog net niet hoofdschuddend ging hij er vanaf.”

Hazard was woedend. Niet, omdat hij zich persoonlijk gekwetst voelde of zoiets, de rasvoetballer dacht aan zijn team, aan het resultaat, aan de kwalificatie voor de Champions League. Meer dan ooit had Chelsea hem nodig om nog een overwinning uit het vuur te slepen. De verantwoordelijke van de Chelsea-multinational, Antonio Conte, stond opgewonden bij de zijlijn met de armen te zwaaien. Geen kip die hem begreep. Wij niet, spelers niet, hij zelf waarschijnlijk niet. De Engelse pers begrijpt het.”

"Waar liep Hazard heen? Naar Madrid"

Volgens Mulder zou het veel beter zijn dat Conte vertrekt bij Chelsea. Of dat hij gedwongen wordt tot vertrek. “Verstandige mensen hadden Conte al lang opgegeven”, aldus de Nederlander. “Om half vijf zondagmiddag gaf een trouwe speler, toevallig ook de grootste speler, van Conte het op. Hè? Wisselen? Ik? Hazard liep langs de coach zonder hem een blik te gunnen. Waar liep Eden heen? Naar Madrid."

Poll: Denk jij ook dat Hazard het gehad heeft met Conte?

TAGS  I  Chelsea  I   Hazard

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024