'Eden Hazard krijgt plots niet te weigeren voorstel'

'Eden Hazard krijgt plots niet te weigeren voorstel'
Dinsdag 27 februari 2018 - 14:30   I  

Waar ligt de toekomst van Eden Hazard? Het is een vraag waar ze bij Chelsea en Real Madrid voorlopig het antwoord niet op kennen. Zelfs Hazard lijkt het antwoord op de vraag niet te kennen.

Het is een publiek geheim dat Real Madrid een ferme boon heeft voor Hazard, en dat Hazard op zijn beurt dolgraag ooit voor De Koninklijke zou willen spelen. Iedere transferperiode opnieuw wordt Hazard in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar tot nader order staat de Belg nog steeds onder contract bij Chelsea.

Bij Chelsea willen ze dat ook graag zo houden. Het bestuur van de Londense topclub wil dan ook werk maken van een nieuw contract voor Hazard, zonder twijfel toch dé ster van de huidige ploeg van eigenaar Roman Abramovich.

Lucratief contract bij Chelsea of toptransfer?

Volgens The Daily Mail is Chelsea van plan om Hazard een niet te weigeren voorstel te doen. De Rode Duivel, die nog tot medio 2020 onder contract ligt bij The Blues, zou zijn handtekening kunnen zetten onder een nieuwe deal ter waarde van 340.000 euro per week. En dat is dan nog exlusief bonussen.

Het voorstel is lang niet mis, maar het is maar de vraag of Hazard oren heeft naar een nieuw - en langer - contract bij Chelsea. Als hij zijn toekomst opnieuw voor enkele seizoenen aan Chelsea verbindt, bestaat de kans dat hij naast een toptransfer naar Real Madrid grijpt. Het worden belangrijke maanden voor de familie Hazard...

Poll: Moet Hazard bijtekenen bij Chelsea?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024