'Hazard heeft duidelijke boodschap voor Chelsea (en Roberto Martinez)'

'Hazard heeft duidelijke boodschap voor Chelsea (en Roberto Martinez)'
Woensdag 28 februari 2018 - 15:24   I  

Eden Hazard is bevriend met iedereen. Er zijn weinig voetballers met zoveel talent en zo weinig ego. Een interview met Eden Hazard is dan ook altijd dolle pret, dat konden ook de mensen van Copa90 ondervinden. Op een exclusief event van Nike mochten ze enkele vragen stellen aan Eden Hazard.

Zo vroegen de heren zich af of het soms moeilijk is om overeen te komen bij de Belgische nationale ploeg. Er zijn spelers van Tottenham, Manchester United, Manchester City, Chelsea en andere, maar toch komen ze enkele keren per jaar samen om in hetzelfde team te voetballen.

Volgens Hazard is dat geen enkel probleem, want als ze bij de Rode Duivels spelen dan spelen ze voor het land en dan laten ze de clubs even achterwege. "Dat is absoluut geen probleem. Als we voor de Rode Duivels spelen dan spelen we voor hetzelfde team. Zo gaat dat nu eenmaal in het voetbal.

Welke Rode Duivel moet bij Chelsea tekenen?

Op de vraag welke Rode Duivel bij Chelsea moet tekenen was Hazard ook duidelijk. Hij ging eerst voor De Bruyne, maar daar hadden de heren aan de overkant een probleem mee. De Bruyne is namelijk een ex-speler van Chelsea en die mochten ze niet nemen.

Dan koos Hazard maar voor de volgende Rode Duivel en dat was Radja Nainggolan. Hazard vindt hem een "uitstekende speler". Ook de interviewers waren duidelijk onder de indruk van de Nainggolan, die "een goede voetballer is en een vechter".

Blijft hij Rode Duivel?

De vraag is natuurlijk of we Radja Nainggolan in Rusland aan het werk zullen zien. De middenvelder van AS Roma zou er zelf alvast dolgraag bij zijn, maar de bondscoach is niet echt een fan van Radja. Vorige keer werd hij wel opgeroepen, maar toen moest hij geblesseerd afhaken. Benieuwd of hij er voor de volgende vriendschappelijke wedstrijden opnieuw bij is.

Poll: Goede keuze van Hazard?

TAGS  I  Chelsea  I   Hazard  I   Nainggolan  I   Rode Duivels

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024