'Davy Roef speelt volgend seizoen bij deze club'

'Davy Roef speelt volgend seizoen bij deze club'
Vrijdag 02 maart 2018 - 19:47   I   door Redactie

De toekomst van Davy Roef is nog steeds onduidelijk. De doelman zou een terugkeer naar Anderlecht niet meteen zien zitten. Dat lijkt dus al uitgesloten. Roef is echter wel nog steeds eigendom van paars-wit. In principe moet hij aan het einde van het seizoen dus terugkeren naar het Astridpark.

Volgens Het Laatste Nieuws en La Capitale zal het zo'n vaart wellicht niet lopen. Waasland-Beveren is immers zeer tevreden over de prestaties van de jonge keeper en wil hem graag houden. WB zou denken aan een verlengde uitleenbeurt. Concreet: Roef zou dan volgend seizoen opnieuw gehuurd worden.

Definitieve transfer?

Al valt niet uit te sluiten dat Waasland-Beveren probeert om hem op termijn definitief aan te trekken. Bij Anderlecht lijkt er voor Roef toch geen toekomst meer te zijn. Roef werd in het tweede deel van vorig seizoen ook al verhuurd aan Deportivo La Coruna. Hij speelde daar niet, tot de laatste speeldag van het seizoen. Toen maakte hij tegen Las Palmas een prima beurt tijdens de 3-0-zege.

Bij Deportivo waren ze zo enthousiast dat ze zelfs overwogen om over te gaan tot een definitieve transfer. Zover kwam het echter niet en Roef werd afgelopen zomer vervolgens uitgeleend aan Waasland-Beveren.

Poll: Vind jij het een goeie zaak dat Roef wellicht bij Waasland-Beveren blijft?

TAGS  I  Anderlecht  I   Waasland-Beveren  I   Roef

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024