Mat Ryan pakt uit met prachtig gebaar na gewonnen wedstrijd tegen Arsenal

Mat Ryan pakt uit met prachtig gebaar na gewonnen wedstrijd tegen Arsenal
Zondag 04 maart 2018 - 20:11   I  

Mat Ryan is aan een sterk seizoen bezig in de Premier League. Bij Brighton krijgt hij vol het vertrouwen en grijpt hij zijn kans ook. Vandaag haalde hij zelfs de drie punten tegen een (zwak) Arsenal. Opvallend, want Ryan was als ik fan van Arsenal. Uitgerekend hij zou nu weleens het lot van Arsene Wenger bezegeld kunnen hebben.

Ook Ryan heeft zelf heel wat fans en eentje in het bijzonder heeft hij vandaag wel heel blij gemaakt. Traditiegetrouw lopen enkele kinderen mee het veld op vlak voor de aftrap. Ryan gaf na de wedstrijd zijn truitje aan 'zijn' mascotte en schreef er een prachtige boodschap bij. "Dit is omdat je mijn mascotte fan was vandaag, Ryan".

De moeder was alvast dolgelukkig met de actie van de doelman en deelde de foto via Twitter. Niet veel later reageerde de Australiër ook daarop. "Met veel plezier. Hopelijk vond ze het leuk om met de spelers het veld op te lopen. Ik zal vandaag alvast niet snel vergeten", aldus Ryan.

Prachtige dag voor de doelman

De zege deed duidelijk veel plezier bij de doelman. Na de wedstrijd deelde hij dan ook een boodschap om zijn vreugde kwijt te kunnen. Het was duidelijk een droom om te spelen tegen Arsenal in de Premier League en die droom kwam uit voor de Australiër. Straffer nog, hij won zelfs met Brighton.

"Elke dag is een kans om een leven lang met herinneringen te creëeren. Ik was ervan overtuigd dat te doen met voetbal en door daarin succesvol te zijn. Vandaag was daar het bewijs van. Ik zal dit niet snel vergeten. Amex (American Express Community Stadium is het stadion van Brightonnvdr) was geweldig vandaag. Dit was een nieuwe stap richting ons doel en we blijven verder werken", aldus Ryan.

Poll: Zien we Ryan zelf ooit bij een Engelse topclub?

TAGS  I  Ryan  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Brighton

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024