Losada gelooft niet wat hij ziet bij Beerschot: "Nog nooit meegemaakt"

Losada gelooft niet wat hij ziet bij Beerschot:
Maandag 05 maart 2018 - 17:45   I   door Redactie

Hernan Losada heeft al veel meegemaakt bij Beerschot-Wilrijk. Toch is de middenvelder erg onder de indruk na de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Beerschot won de heenmatch van de finale in 1B met 1-0 van Cercle. Daardoor beschikt Beerschot over de beste papieren om naar 1A te promoveren.

Indrukwekkend

“De supporters waren ongelooflijk belangrijk", zegt Losada in Gazet van Antwerpen. "Wat zij hebben laten zien, was fantastisch. Het begon al met die erehaag bij onze aankomst aan het stadion. Daar krijg je kippenvel van. Het geeft je nog meer wil en drang om te winnen. In mijn zeven seizoenen op het Kiel heb ik nog nooit zo'n ambiance meegemaakt.”

"Het applaus bij mijn vervanging was ook indrukwekkend, ik werd er zelfs emotioneel van. Net zoals van de aanwezigheid van mijn vader en mijn broer. Mijn papa stond aan de trappen boven de spelerstunnel. Elk moment van de wedstrijd kon ik zijn gezicht zien. Dat ik voor hem zo'n wedstrijd kan spelen, bezorgt me een gevoel van trots.” 

Fifty-fifty

"Geen tegendoelpunt incasseren was een van onze doelen voor de wedstrijd”, aldus Arjan Swinkels. “We moeten dus blij zijn met dit resultaat, maar uiteindelijk hebben we nog niets in handen. De kansen om te promoveren blijven fifty-fifty. Ik had het gevoel dat Cercle zelfs met elf tegen tien niet alles of niets speelde. Daardoor kwam het ook niet tot een echt slotoffensief. Misschien was Cercle niet ontevreden met dit resultaat.”

Poll: Haalt Beerschot-Wilrijk 1A?

TAGS  I  Losada  I   Beerschot Wilrijk

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024