'Eden Hazard neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst'

'Eden Hazard neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst'
Dinsdag 06 maart 2018 - 07:47   I  

Blijft Eden Hazard ook volgend seizoen op Stamford Bridge voetballen? Het is de vraag die op de lippen van iedere Chelsea-supporter brandt. De Rode Duivel staat al een hele poos op het verlanglijstje van Real Madrid en lijkt nu ook zelf aan te sturen op een transfer naar de Spaanse gigant.

Volgens The Daily Mail is Hazard van plan om volgende zomer een transfer naar Real Madrid door te drukken. De Rode Duivel zou al een tijdje niet meer achter het voetbal dat Antonio Conte zijn ploeg laat spelen staan en dat frustreert Hazard steeds meer. Dat hij nu en dan wordt uitgespeeld als diepe spits, zou onze landgenoot eveneens hoog zitten.

Bij Chelsea probeerden ze Hazard tijdens de voorbije weken en maanden te paaien met een nieuw contract, maar voorlopig houdt de Belg de boot af. Hazard wil voorlopig niet bijtekenen bij The Blues en afwachten of de interesse van Real Madrid de komende tijd concrete vormen aanneemt.

Zidane

Real Madrid is en blijft immers dé droomclub van Hazard en trainer Zinédine Zidane is en blijft immers het grote idool van Hazard. Toch is het nog niet duidelijk of De Koninklijke straks ook effectief vol voor de ster van Chelsea zal gaan. Het al dan niet aanblijven van Zidane als trainer zal daar een grote rol in spelen, aangezien het een publiek geheim is dat Zizou een groot bewonderaar is van Hazard.

Poll: Moet Hazard naar Real Madrid gaan?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   Zinédine Zidane

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024