'PSG-voorzitter neemt drastische beslissing na vroege uitschakeling'

'PSG-voorzitter neemt drastische beslissing na vroege uitschakeling'
Woensdag 07 maart 2018 - 07:47   I  

Ze hadden het zich in Parijs wellicht anders voorgesteld, maar de Champions League winnen zal alweer niet voor dit seizoen. PSG ging gisteren weeral onderuit in een veel te vroeg stadion, al stond er met Real Madrid wel een heuse klepper op het programma. Toch is het duidelijk: PSG maakte van de Champions League een hoofddoel, maar kon dat dus niet verwezenlijken.

En dat kwam in Parijs hard aan. Niet in het minst bij de voorzitter, Nasser Al-Khelaïfi. De ambitieuze steenrijke voorzitter ging Neymar niet halen om nu al uit de Champions League te vliegen. Er zal dan ook iemand het gelag moeten betalen.

Einde van Emery

En dan wordt er natuurlijk meteen naar de coach gekeken. Unai Emery zat al niet stevig in het zadel en dit lijkt dan ook het nekschot te zullen worden voor de Spaanse coach. De voorzitter was na de wedstrijd alvast erg duidelijk over de toekomst.

"Wij zijn geïrriteerd. Het is evenwel niet de plaats en het moment om zware uitspraken te doen. Wij zullen praten met de spelers. We moeten als club nadenken wat we moeten doen", aldus de voorzitter volgens Het Laatste Nieuws.

Geen Neymar

Ook Emery was na de wedstrijd teleurgesteld. Het blijft nazinderen dat uitgerekend nu Neymar niet kon meespelen. Dat scheelt toch een pak en daardoor had de coach naar eigen zeggen minder keuze voorin. Over zijn eigen toekomst wil de coach geen uitspraken doen.

"Met Neymar hadden we meer offensieve opties gehad. 't Is niet het moment om over mijn toekomst te praten. Ik ben ontgoocheld, maar uitgeschakeld worden door Real Madrid kan gebeuren", aldus Emery, die de komende dagen dus bang zal moeten afwachten.

Kampioen niet voldoende

Het mag duidelijk zijn dat enkel en alleen de titel dus niet genoeg zal zijn voor de voorzitter, die vol voor de Champions Ligue ging.  In de Franse competitie lijken de Parijzenaars freewheelend op weg naar de titel. Het heeft namelijk al 14 punten voorsprong op de eerste achtervolger Monaco. En in Frankrijk worden de punten op het einde niet gedeeld door twee.

Poll: Wordt Emery ontslagen?

TAGS  I  PSG  I   Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024