'Simon Mignolet verandert van makelaar en versiert absolute toptransfer'

'Simon Mignolet verandert van makelaar en versiert absolute toptransfer'
Woensdag 07 maart 2018 - 08:14   I  

Het zal niet het seizoen worden van Simon Mignolet. De Rode Duivel is gedegradeerd tot tweede doelman bij Liverpool en moet vanop de bank toekijken hoe goed zijn ploeg het momenteel doet. Dit weekend wacht de topper tegen Manchester United, wellicht dus zonder Simon Mignolet. De 30-jarige doelman moet een oplossing zoeken voor zijn probleem.

Wellicht vindt zijn nieuwe makelaar die voor hem, want Mignolet heeft enkele weken geleden de samenwerking met Guy Vandersmissen stopgezet om te kunnen samenwerken met Didier Frenay van Star Factory. Dat schrijft La DH

Zijn profiel is alvast interessant voor eventuele kopers. Zo heeft Mignolet ervaring, maar voor een doelman is 30 dan weer redelijk jong. Hij heeft nog heel wat jaren op de teller als doelman, waardoor clubs een eerste doelman kunnen kopen voor een jaar of vijf. De komende transferperiode zal er alvast interesse zijn.

Grote competities

En volgens La DH zal die interesse niet min zijn. Zo zou een ploeg uit de Premier League, uit de Serie A (Napoli werd in het verleden al genoemd) en uit de Bundesliga de situatie van Mignolet opvolgen. De doelman kan zijn carrière binnenkort misschien dus verderzetten bij een absolute topclub.

"Beste jaren voor me"

ik wil vooral spelen", zei Mignolet in Het Belang van Limburg. "Waar dat zal zijn, kan ik nu nog niet zeggen. Mijn focus ligt nu bij Liverpool en daarna op het WK. Voor een doelman is 30 nog jong. Bovendien ben ik nooit zwaar geblesseerd geweest en heb ik me altijd goed verzorgd. Mijn beste jaren breken nu aan."

In Het Belang van Limburg liet Mignolet zich eerder al uit over een mogelijke transfer. Hij wil spelen en voelt zich op zijn dertigste beter dan ooit. Hij zal dan ook hard blijven werken om die toptransfer te kunnen versieren. Ook bij de nationale ploeg is hij tweede doelman, al is zijn concurrent daar natuurlijk wel ene Courtois.

Poll: Komen de beste jaren van Mignolet er nog aan?

TAGS  I  Mignolet  I   Liverpool

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024