'Anderlecht kan volgende zomer deze straffe transfer realiseren'

'Anderlecht kan volgende zomer deze straffe transfer realiseren'
Woensdag 07 maart 2018 - 14:05   I  

Tijdens de voorbije transferperiode stond RSC Anderlecht nog met de rug tegen de muur, maar volgende zomer wil Marc Coucke de huidige ploeg serieus versterken. Het is dan ook goed mogelijk dat de nieuwe voorzitter onmiddellijk een straffe transfer realiseert.

Zo is het niet uitgesloten dat Anderlecht huurling Lazar Markovic definitief naar Brussel haalt. Paars-wit huurt de Servische flankaanvaller tot het einde van het seizoen van Liverpool, maar daar lijkt Markovic geen toekomst meer te hebben. Bovendien loopt zijn contract in de zomer van 2019 af.

Na enkele woelige seizoenen lijkt de inmiddels 24-jarige Markovic nu echt wel op zoek naar stabiliteit. Een verlengd verblijft in het Constant Vanden Stockstadion zou Markovic die stabiliteit kunnen brengen. Bovendien kan een goede passage bij paars-wit ook deuren openen voor de winger.

Gelukkig bij Anderlecht

Filip Markovic, de broer van Lazar en ex-speler van Moeskroen, sluit alvast niet uit dat Anderlecht de huurling definitief aan zich kan binden. "Ik heb Lazar in de thuiswedstrijd tegen Moeskroen aan het werk gezien en je merkt aan alles dat hij gelukkig is. Waarom zou hij dan niet langer kunnen blijven? Hij heeft na dit seizoen nog maar een jaar contract bij Liverpool. Als hij zich hier goed voelt, dan zou Anderlecht moeten proberen om hem langer aan zich te binden."

Poll: Moet Anderlecht Markovic definitief binnenhalen?

TAGS  I  Markovic  I   Anderlecht  I   Liverpool  I   Moeskroen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024