BREAKING: Yassine El Ghanassy veroordeeld tot zes maanden cel

BREAKING: Yassine El Ghanassy veroordeeld tot zes maanden cel
Woensdag 07 maart 2018 - 15:31   I  

Yassine El Ghanassy heeft woensdagnamiddag in de Brugse politierechtbank een gevangenisstraf van zes maanden en een rijverbod van twee jaar gekregen. Na een vijftiende veroordeling vond de politierechter het welletjes geweest. Daarom volgt nu een zware straf voor de gewezen speler van onder meer AA Gent en KV Oostende.

El Ghanassy, die momenteel uitkomt voor de Franse eersteklasser Nantes, reed in juli 2016 met zijn Porsche Carrera 4 aan 57 km/uur door de bebouwde kom in Oostende. En daar begint de miserie voor de vleugelaanvaller die vorige zomer vertrok bij KVO.

Het Laatste Nieuws weet dat de Marokkaanse Belg de boete niet betaalde, waardoor de overtreding bij het parket terecht kwam. Daar zagen ze dat El Ghanassy op het moment van de snelheidsovertreding eigenlijk een rijverbod had en nog proeven moest afleggen vooraleer hij zijn rijbewijs kon terugkrijgen.

6 maanden cel, maar moet El Ghanassy ook effectief naar de gevangenis?

En daar tilt de politierechter duidelijk erg zwaar aan. “Een rijverbod en geldboete maken duidelijk weinig indruk”, klonk het vonnis. “Bovendien werd hij al veertien keer veroordeeld en gaat het niet om kleine inbreuken.” De politierechter vorderde een celstraf van zes maanden en een rijverbod van twee jaar voor El Ghanassy. Al is de kans klein dat de voetballer ooit in de cel zal belanden. Bovendien kan hij nog verzet aantekenen tegen het vonnis.

Poll: Is dit terecht?

TAGS  I  El Ghanassy  I   KV Oostende  I   AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024