Iedereen geschokt door wat Dani Alves hier met Ronaldo doet (Video)

Iedereen geschokt door wat Dani Alves hier met Ronaldo doet (Video)
Woensdag 07 maart 2018 - 19:51   I  

Real Madrid plaatste zich dinsdagavond zonder al te veel moeite voor de kwartfinales van de Champions League. Nadat de ploeg van Zinédine Zidane de heenwedstrijd met 3-1 won, volgde in Parijs een 1-2-overwinning. Cristiano Ronaldo stond voor de achtste opeenvolgende CL-wedstrijd aan het kanon, maar liet zich ook in negatieve zin opmerken.

Zo had de wedstrijd van de Portugees er na een goed kwartier al op kunnen zitten. Na een duel met Dani Alves kreeg Ronaldo de fout tegen. Alves wilde de vrije trap snel nemen en toen de Braziliaan zich omdraaide probeerde Ronaldo hem vreemd genoeg een schop te verkopen. CR7 miste zijn doel, maar de actie is natuurlijk allesbehalve proper.

Dani Alves, de vuile pitoe

Maar ook Dani Alves bleek geen heilige te zijn. Er is namelijk beeldmateriaal opgedoken waarin de boezemvriend van Neymar zijn snot lijkt af te vegen aan de mouw van Cristiano Ronaldo. Die heeft blijkbaar niet door dat hij eigenlijk bij de neus genomen wordt.

Ook Diego Costa deed het eerder

Toch is Dani Alves niet de eerste die zijn snot niet in eigen huis kon houden. Eerder deed ook Diego Costa het, toen tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid. De spits van Atlético Madrid vond er dan niet beter op om in zijn handschoen te snuiten en zijn snot daarna richting Sergio Ramos te gooien. Dat weet HLN.

Poll: Denkt u dat dit vaak gebeurt tijdens een voetbalwedstrijd?

TAGS  I  Real Madrid  I   Ronaldo  I   PSG  I   Dani Alves

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024