AA Gent zwaar in de problemen? “Nadenken over verdere stappen”

AA Gent zwaar in de problemen? “Nadenken over verdere stappen”
Donderdag 08 maart 2018 - 10:11   I  

Zit KAA Gent in de problemen door één van de transfers die het vorige zomer afrondde? Het zou best kunnen. ‘De Buffalo’s’ verkochten Kalifa Coulibaly een goed half jaar geleden aan het Franse Nantes, maar daar beweren ze nu dat Gent hen een kat in een zak verkocht.

Coulibaly kwam sinds zijn overstap naar de Ligue 1, amper vier keer uit voor Nantes. In totaal speelde de spits nog geen honderd minuten voor zijn nieuwe club en nu ligt de ex-speler van Gent al een hele poos in de lappenmand. Bij Nantes wijzen ze met een beschuldigende vinger in de richting van Gent.

In de Franse pers liet Nantes optekenen dat de verantwoordelijkheid bij Gent ligt. De vele inspuitingen bij De Buffalo’s vorig seizoen zouden nu hun tol eisen. De inspuitingen zouden zelfs een verstoring van één van Coulibaly’s organen hebben veroorzaakt.

"Ik spreek dit met klem tegen"

Bij Gent vallen ze dan weer uit de lucht. “Kalifa was honderd procent gezond toen hij werd getransfereerd”, reageert AA Gent-clubdokter Luc Vanden Bossche in Het Nieuwsblad. “De bewering over die vele inspuitingen spreek ik met klem tegen.”

Coulibaly heeft na zijn transfer een spierscheur opgelopen en wij zijn niet verantwoordelijk voor de behandeling daarvan. Evenmin voor het nieuwe medische probleem. We hebben de resultaten van zijn bloedonderzoeken hier opgestuurd om dat te bewijzen. Als dit niet stopt, moeten we nadenken over verdere stappen”, besluit Vanden Bossche.

Poll: Ligt de fout bij AA Gent?

TAGS  I  Coulibaly  I   AA Gent  I   Nantes

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024