Houdt uitgerekend ex-speler Standard de Luikenaars uit Play-Off I?

Houdt uitgerekend ex-speler Standard de Luikenaars uit Play-Off I?
Donderdag 08 maart 2018 - 14:25   I  

Standard staat op het punt zich te plaatsen voor Play-Off I. Met de spelerskern waarover de Luikenaars beschikken is dat eigenlijk een evidentie. Toch heeft Standard dit seizoen al moeilijke momenten meegemaakt, maar de bekerfinale spelen en deelname aan Play-Off I zou het seizoen al een pak mooier maken.

De bekerfinale hebben ze in Luik alvast op zak, maar deelname aan Play-Off I hangt van Standard zelf af. Van Standard en uiteraard ook van de tegenstander, KV Oostende. Aan de kust zijn ze alvast van plan om Standard uit die top 6 te kegelen zondag.

Geheim wapen

Custovic heeft voor zondag misschien nog iets in petto, want de voorbije wedstrijden nam hij Franck Berrier niet op in de selectie. Deze keer zal hij dat misschien wel doen. De Fransman traint opnieuw goed en mag volgens de trainer dan ook hopen op een selectie. "Berrier traint goed", aldus Custovic in Het Nieuwsblad.

Het bestuur had een gesprek gepland met de creatieve speler, maar heeft nog niks beslist over zijn toekomst bij KV Oostende. “Of het hier gedaan is voor hem, dat weet ik niet. Vorige week trainde hij ook goed, maar liet ik hem uit de kern omdat hij na zijn eerste niet-selectie fel reageerde op Twitter. Nu is er voor mij geen probleem. Als hij het verdient, maakt hij tegen Standard kans op een selectie", aldus Custovic.

Tegen zijn oude liefde

Het zou wat zijn, als uitgerekend Franck Berrier Standard uit Play-Off I houdt. De fans zijn nog steeds dol op hun ex-speler en ook Berrier zou geen neen zeggen tegen een terugkeer. Dat liet hij tijdens de heisa omtrent zijn niet-selectie weten via Twitter.

De 34-jarige middenvelder maakte toen ook duidelijk dat hij het niet eens was met de beslissing van de trainer. "Ze geven me zin om te stoppen en doen me walgen van mijn passie", klonk het fors bij Berrier.

 

Poll: Denkt u dat Berrier zal spelen zondag?

TAGS  I  Standard  I   KV Oostende  I   BErrier

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024