Real-fans in opstand tegen komst van deze topspeler

Real-fans in opstand tegen komst van deze topspeler
Vrijdag 09 maart 2018 - 14:02   I   door Redactie

Het is al een tijdje bekend dat Real Madrid Neymar wil aantrekken. De Braziliaan staat hoog op de verlanglijst van de Spaanse topclub. Neymar verhuisde afgelopen zomer voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. De aanvaller zou echter niet helemaal gelukkig zijn in Paris en mist het leven in Spanje.

Neymar kwam ook al in aanvaring met zowel ploeggenoten als coach Unai Emery. Ook met het clubbestuur bij PSG zou het niet helemaal boteren. De recente blessure van Neymar zou de afstand tussen beide partijen nog groter gemaakt hebben. PSG wilde immers liever niet dat Neymar zich liet opereren, terwijl hij dat net wel wilde om zo het WK nog te kunnen redden. PSG wilde Neymar nog gebruiken tijdens het huidige seizoen.

Alles lijkt dus aanwezig voor een transfer, al zou er die zeker wel niet komen voor 2019. Alleen zijn de fans van Real Madrid helemaal niet zo gewonnen voor het idee van de komst van Neymar. Niet vergeten dat hij een verleden heeft bij aartsrivaal Barcelona.

Meerderheid tegen

Meer dan 100.000 mensen brachten hun stem uit in sportkrant AS. Liefst 59,7% van de fans van Real zien de komst van Neymar niet zitten. Ruim 40% hoopt wel dat Neymar naar Madrid verhuist. Eerder op de dag lekte uit dat ook Barcelona geïnteresseerd zou zijn. De Catalanen zouden Neymar terug naar Camp Nou willen halen. Naast Neymar is Real ook zeer geïnteresseerd in Eden Hazard. Hij zou al deze zomer mogelijk komen. Voor Hazard staan de supporters wellicht zeker wel te springen.

Poll: Denk jij dat Neymar naar Real zal verhuizen?

TAGS  I  Barcelona  I   Real Madrid  I   Neymar  I   shw  I   PSG

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024