Gheysens hakt knoop door over over positie van Bölöni

Gheysens hakt knoop door over over positie van Bölöni
Maandag 12 maart 2018 - 06:53   I   door Redactie

Laszlo Bölöni is er niet in geslaagd om Play-off 1 te halen met Antwerp. De Great Old verloor met 2-1 bij Anderlecht op de slotspeeldag van de reguliere competitie. Antwerp stond bijna het hele seizoen in de top zes, maar door de matige resultaten van de voorbije maanden greep het er nog naast.

Desalniettemin is Antwerp niet van plan om trainer Laszlo Bölöni aan de deur te zetten. Sterke man Paul Gheysens wil graag doorgaan met Bölöni als trainer. Dat schrijft Het Nieuwsblad. "We hadden liever Play-off 1 gespeeld, dat is duidelijk. Maar als je het geheel bekijkt, moeten we tevreden zijn. Dat we nu in Play-off 2 zitten, wil niet zeggen dat we blijven stilstaan, hé. Is er nu minder enthousiasme? Zeker niet. Gaan we het rustiger aan doen? Neen. We gaan volop verder", reageert Gheysens.

Bölöni

Dat zal ook met Bölöni zijn. “We mogen supergelukkig zijn met die trainer. Hoe kan je nu iets negatiefs zeggen over Laszlo? Hij zal in bepaalde matchen eens wat keuzes gemaakt hebben die iemand anders niet had gemaakt. Maar dat ga je altijd hebben. Ik zeg u: hij is geen doorsnee trainer, hij is een topper."

"Kijk, er kwamen dit seizoen 25 nieuwe spelers. Dat is niet simpel om dat meteen te laten werken. Samen met sportief directeur Luciano D'Onofrio zit onze coach niet stil. Die mensen zijn nu al naar volgend seizoen toe aan het werken. We moeten ervoor zorgen dat we de juiste spelers bij elkaar krijgen. Ze gaan dat rond krijgen. Ik ben daar zeker van.”

Maes

Gheysens zelf wilde aanvankelijk Peter Maes aantrekken. Die kwam er niet na de komst van Luciano D'Onofrio. De nieuwe sportieve baas stelde voor om Bölöni te nemen. De twee kennen elkaar zeer goed. Bij Standard was Bölöni in zijn eerste seizoen destijds erg succesvol.

Poll: Vind jij het een goeie zaak dat Bölöni bij Antwerp blijft?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024