Sterkhouder vertrekt bij Antwerp: "Nochtans wou ik niet weg"

Sterkhouder vertrekt bij Antwerp:
Maandag 12 maart 2018 - 10:24   I   door Redactie

Stallone Limbombe is de laatste wedstrijden steeds de man van de match bij Antwerp. Toch zal hij de club verlaten. Limbombe is einde contract en dat wordt niet meer verlengd. Hij is dus transfervrij. Voor de winterstop zat Limbombe zelfs nog even in de B-kern, maar hij knokte zich terug.

"Ik ben gewoon in mezelf blijven geloven en heb nu het vertrouwen van de trainer en mijn ploegmaats. Dat zijn kleine details die maken dat ik nu goed speel, maar het is wel jammer dat we het lieten liggen", verwijst Limbombe naar het mislopen van Play-off 1 in Het Laatste Nieuws.

"Voor mij valt de teleurstelling nog wel mee. Ik had bij de start van het seizoen nooit gedacht dat we zo ver zouden komen. We geloofden er nog wel in. Zeker toen we merkten dat Standard met 2-0 achter stond. In de tweede helft zagen we dan via het scorebord dat het in Oostende 2-3 was. Toen zag ik veel spelers zuchten. We hadden zoiets van: we zijn hier eigenlijk voor niets aan het werken. Ach, we hebben het weggegeven in januari."

"Wil niet weg"

Limbombe zal wel vertrekken. "Ongeveer anderhalve maand geleden kreeg ik een laatste voorstel, maar dat was niet meteen, hoe zal ik het zeggen, onrespectvol is niet het juiste woord, maar het was niet wat ik gehoopt had", zegt Limbombe. 

"Of ik nog een nieuw voorstel verwacht? (schudt het hoofd) Ik wil niet vertrekken, ik zit hier al het langst van allemaal. Ze hebben me gezegd dat ze op stage met me gaan praten, maar als ze er zo veel tijd over laten gaan, dan denk ik niet dat ik hun prioriteit ben. Wat wil je dat ik doe als ik niet in de plannen van de grote baas pas?"

Poll: Moet Antwerp er nog alles aan doen om Limbombe toch te houden?

TAGS  I  Antwerp  I   Stallone Limbombe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024