Extra Time strikt opmerkelijke centrale gast voor aflevering van vanavond

Extra Time strikt opmerkelijke centrale gast voor aflevering van vanavond
Maandag 12 maart 2018 - 11:01   I  

Het is maandag en traditiegetrouw staat Extra Time dan op het programma. Het voetbalpraatprogramma zal vanavond de 30ste speeldag van de Jupiler Pro League onder de loep nemen. En dat zal het samen doen met een opmerkelijke centrale gast.

Zo wisten Frank Raes en Filip Joos niemand minder dan Dennis van Wijk te pakken te krijgen voor de aflevering van vanavond. De Nederlandse oefenmeester slaagde er zondagnamiddag met KV Mechelen niet in om het behoud te verzekeren, maar is mans genoeg om één dag na de grote teleurstelling tekst en uitleg te geven bij de degradatie.

Van Wijk zal het wellicht niet alleen over de prestatie van zijn eigen ploeg, maar ook over de veel besproken partij tussen Eupen en Moeskroen hebben. Het opmerkelijke scoreverloop Am Kehrweg deed ondertussen al heel wat stof opwaaien. Hoe denkt van Wijk er een dag later over? Dat komen we vanavond te weten.

Voorts zitten ook analisten Jan Mulder en Marc Degryse aan de tafel van Frank Raes en Filip Joos. Naast de degradatiestrijd zal er ook een woordje gesproken worden over de ploegen die in extremis nog play-off 1 haalden. Afspraak vanavond, rond de klok van tien, op Canvas.

Poll: Ga jij kijken?

TAGS  I  Extra Time  I   Joos  I   Raes  I   van Wijk  I   Mulder  I   Degryse

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024